• company_intr_01

Babagan Kita

Shanghai JPS Medical Co., Ltd. didegaké ing taun 2010, minangka pabrikan profesional lan panyedhiya solusi protèktif, disinfeksi lan sterilisasi.

Sertifikat ISO13485 lan CE luwih saka 60 bahan konsumsi medis sing diterbitake dening TUV saka Jerman.

Kita duwe tim R&D sing berpengalaman, tim QC lan tim layanan.

Produk kita wis diekspor menyang luwih saka 80 negara lan wilayah kalebu pasar domestik China.

Kaluwihan:

1. Kuat R&D: kita bisa ngasilake lan nyuplai produk sing disesuaikan kanggo memenuhi syarat unik pelanggan.

2. Kualitas sing bisa dipercaya: kita ngetrapake kanthi ketat ISO13485. Tim QC wis duwe pengalaman suwene 20 taun kanggo ngasilake lan nyedhiyakake solusi proteksi, desinfeksi, sterilisasi lan produk.

3. Rega sing cukup: amarga jumlah akeh, pethikan kita mesthi kompetitif banget.

4. Pangiriman cepet: kita mesthi njaga produk biasa sing cukup kanggo nyepetake wektu pangiriman.

5. Sertifikat ISO13485 lan CE luwih saka 60 bahan konsumsi medis sing diterbitake dening TUV saka Jerman, sing bisa memenuhi persyaratane syarat penawaran tender Pemerintah.

  • Technical advantages

    Keuntungan teknis

  • Professional and Focus

    Profesional lan Fokus

  •  Trusty and stable

    Bisa dipercaya lan stabil