Tutup Microporous Pakai

Katrangan singkat:

Coverall microporous sing bisa digunakake minangka alangi banget tumrap partikel garing lan percikan kimia cair. Bahan mikropor laminasi nggawe penutup bisa napas. Cukup nyenengake kanggo nyandhang sajrone kerja suwene.

Microporous Coverall nggabungake kain non-anyaman polipropilena alus lan film mikroporous, supaya uap uap bisa uwal supaya para panganggo tetep nyaman. Iki minangka alangan sing apik kanggo partikel sing basah utawa cair lan garing.

Perlindhungan sing apik ing lingkungan sing sensitif banget, kalebu praktik medis, pabrik farmasi, kamar bersih, operasi penanganan cairan sing ora beracun lan ruang kerja industri umum.

Cocog kanggo Keamanan, Tambang, Cleanroom, Industri Pangan, Medis, Laboratorium, Farmasi, Kontrol hama industri, Pemeliharaan Mesin lan Pertanian.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur lan mupangate

Werna: Putih

Bahan: 50 - 70 g / m² (Polipropilena + film Mikropora)

Resistensi percikan cairan lan kimia sing apik banget

Packing: 1 pcs / bag, 50 utawa 25 bags / box karton (1 × 50/1 × 25)

Ukuran: M, L, XL, XXL, XXXL

Kanthi hood, pergelangan tangan elastis lan tutup zippper ing sisih ngarep

Tanpa / Kanthi tutup sepatu

Rincian Teknis & Informasi Tambahan

2

Bagan Ukuran Coverall

3

Werna, Ukuran utawa Gaya liyane sing ora ditampilake ing grafik ing ndhuwur uga bisa diproduksi miturut sarat tartamtu.

JPS minangka produsen sarung tangan lan sandhangan sing bisa dipercaya sing duwe reputasi dhuwur ing antarane perusahaan ekspor Tiongkok. Reputasi kita yaiku nyedhiyakake produk sing resik lan aman kanggo pelanggan ing saindenging jagad ing industri sing beda-beda kanggo mbantu ngrampungake keluhan pelanggan lan entuk sukses.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita