tameng rai

  • Protective Face Shield

    Perisai Wajah Pelindung

    Visor Shield Protective Face nggawe kabeh wajah luwih aman. Busa lembut ing duwur lan pita elastis sudhut.

    Protective Face Shield minangka topeng proteksi sing aman lan profesional kanggo nyegah pasuryan, irung, mripat kanthi bunder saka bledug, cipratan, doplet, minyak, lsp.

    Utamane cocog kanggo departemen pamrentah ngontrol penyakit lan nyegah, pusat medis, rumah sakit lan institusi dental kanggo mblokir tetesan yen wong sing kena infeksi batuk.

    Uga bisa digunakake ing laboratorium, produksi kimia lan industri liyane.