FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa produk utama kanggo produk protèktif?

JPS minangka panyedhiya solusi kontrol sensori medis lan produk proteksi wiwit sirah nganti jempol, kayata headwear, topeng rai, lengen lengen lengen, gaun isolasi, penutup, tutup sepatu, tutup boot, lsp.

Apa kaluwihan kanggo produk protèktif?

1) JPS duwe luwih saka sepuluh taun pengalaman layanan pelanggan jaban rangkah, lan wis ngerti kabutuhane pelanggan saka kabeh wilayah ing saindenging jagad, lan kita bisa menehi saran produk proteksi sing paling cocog kanggo kabutuhan lokal.

2) Kanggo nyukupi kabutuhan para pelanggan jaban rangkah sajrone pirang-pirang taun, perusahaan kami wis nglumpukake macem-macem pasokan kanggo macem-macem bahan kanggo memenuhi kebutuhan sampeyan kanthi macem-macem bahan lan menehi saran sing tepat.

3) Sing didol ora mung produk, nanging uga layanan konsultasi lan profesionalisme, lan ngrampungake kabutuhan sampeyan: luwih ngerti keprihatinan pelanggan tinimbang pabrik, lan kita luwih lengkap lan profesional tinimbang mitra, nanging kita dadi mitra Mitra