Gaun CPE sing ora jelas kanthi Thumb Hook

Katrangan singkat:

Kekuwatan sing ora kuwat, stong lan tahan. Mbukak maneh desain nganggo Perforating. Desain gambar cilik nggawe CPE Gown SUPERLES.

Cocog kanggo pabrik Medis, Rumah Sakit, Kesehatan, Farmasi, Industri Pangan, Laboratorium lan pabrik pamroses daging.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur lan mupangate

Werna: Biru biru

Bahan: 35 micron CPE

Perforating ing sisih mburi ngidini gampang dicopot

Gamelan, anti banyu

Ukuran: 95 × 120 cm (Lengan 58 cm)

Mbukak maneh desain nggawe ambegan

Desain Thumbhook nggampangake donning sarung tangan

Pengepakan: 1 pc / paket individu, 100 bungkus / kothak karton (1 × 100)

Rincian Teknis & Informasi Tambahan

1

JPS minangka produsen sarung tangan lan sandhangan sing bisa dipercaya sing duwe reputasi dhuwur ing antarane perusahaan ekspor Tiongkok. Reputasi kita yaiku nyedhiyakake produk sing resik lan aman kanggo pelanggan ing saindenging jagad ing industri sing beda-beda kanggo mbantu ngrampungake keluhan pelanggan lan entuk sukses.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk