gaun isolasi

  • Non Woven(PP) Isolation Gown

    Gaun Isolasi Non Woven (PP)

    Gaun isolasi PP sing bisa digunakake digawe saka kain non-tenunan polipropilena bobot entheng supaya sampeyan kepenak.

    Menehi tali elastis gulu lan pinggang klasik menehi perlindungan awak sing apik. Iki nyedhiyakake rong jinis: cuff elastis utawa cuff rajutan.

    Gaun PP Isolatin akeh digunakake ing Kedokteran, Rumah Sakit, Perawatan Kesehatan, Farmasi, Industri Pangan, Laboratorium, Manufaktur lan Keamanan.