Saben Dina Gunakake Tunas Katun Kayu Multi Proses Disinfeksi Lan Sterilisasi

Fitur

Elinga yen aksesoris liyane ora kalebu.
100% kualitas anyar
Populasi sing bisa ditrapake: umume
Bahan Produk: Katun
Pambuka produk: Digawe saka walang alam, tekstur alus, perawatan suhu tinggi, resik lan higienis.

- Katun kualitas apik sing dipilih

- Disinfeksi lan sterilisasi multi proses

KATUT KAYU

- Ora bengkok kaya teken plastik.
- Pilih saben teken nganggo tangan kanggo mbusak moths lan gampang rusak.

Panganggone

Spesifikasi khusus kanggo aplikasi kosmetik lan liya-liyane, bisa digunakake kanggo aplikasi industri, perawatan tatu pangilon, reresik presisi lan omah. Aplikator sing apik kanggo bayi kanggo ngoles lan ngresiki kulit lan kuping, confortable lan aman. Paket bag resik lan portabel kanggo nggawa tas utawa ing dada obat nalika digunakake ing omah.

Cathetan

1. Toleransi pangukuran manual yaiku 2-5g. Tulung ora preduli karo tawaran sampeyan.
2. Amarga beda antarane tampilan sing beda-beda, gambar bisa uga ora nggambarake warna barang sing nyata. Matur nuwun kanthi sanget!

COTTON ALAM 100%


Wektu kiriman: Jan-26-2021