Tutup Lengan Non Woven

Katrangan singkat:

Tutup lengen polipropilena nganggo elastis ing sisih loro kanggo keperluan umum.

Cocog kanggo industri Panganan, Elektronika, Laboratorium, Pabrik, Cleanroom, Gardening lan Percetakan.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur lan mupangate

Werna: putih, biru

Bahan: 20 - 40 g / m² polypropylene nonwoven

Ringan lan hemat biaya

Ukuran: 16 ″ (40x20cm), 18 ″ (45x22cm)

Cuff Elastis

Packing: 100 pcs / bag, 10bag / ctn (100 × 10)

Rincian Teknis & Informasi Tambahan

1

JPS minangka produsen sarung tangan lan sandhangan sing bisa dipercaya sing duwe reputasi dhuwur ing antarane perusahaan ekspor Tiongkok. Reputasi kita yaiku nyedhiyakake produk sing resik lan aman kanggo pelanggan ing saindenging jagad ing industri sing beda-beda kanggo mbantu ngrampungake keluhan pelanggan lan entuk sukses.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk