Covid 19

  • 3 Ply Non Woven Civilian Face Mask with Earloop

    Masker Wajah Sipil Non Woven Non Woven kanthi Earloop

    3-Ply spunbonded non-anyaman polipropilena facemask kanthi earloops elastis. Kanggo panggunaan sipil, non-medis. Yen sampeyan butuh topeng pasuryan medis / sugis 3 lapis, priksa iki.

    Digunakake sacara umum ing Kesehatan, Panganan, Panganan, Layanan Pangan, Kamar, Spa Kecantikan, Lukisan, Pewarna Rambut, Laboratorium lan Farmasi

  • Non Woven(PP) Isolation Gown

    Gaun Isolasi Non Woven (PP)

    Gaun isolasi PP sing bisa digunakake digawe saka kain non-tenunan polipropilena bobot entheng supaya sampeyan kepenak.

    Menehi tali elastis gulu lan pinggang klasik menehi perlindungan awak sing apik. Iki nyedhiyakake rong jinis: cuff elastis utawa cuff rajutan.

    Gaun PP Isolatin akeh digunakake ing Kedokteran, Rumah Sakit, Perawatan Kesehatan, Farmasi, Industri Pangan, Laboratorium, Manufaktur lan Keamanan.

  • Protective Face Shield

    Perisai Wajah Pelindung

    Visor Shield Protective Face nggawe kabeh wajah luwih aman. Busa lembut ing duwur lan pita elastis sudhut.

    Protective Face Shield minangka topeng proteksi sing aman lan profesional kanggo nyegah pasuryan, irung, mripat kanthi bunder saka bledug, cipratan, doplet, minyak, lsp.

    Utamane cocog kanggo departemen pamrentah ngontrol penyakit lan nyegah, pusat medis, rumah sakit lan institusi dental kanggo mblokir tetesan yen wong sing kena infeksi batuk.

    Uga bisa digunakake ing laboratorium, produksi kimia lan industri liyane.

  • Disposable clothing-3 ply non woven surgical face mask

    Pakai pakean-3 lapis topeng rai sing ora dirajut

    Masker rai polipropilena spunbonded 3-Ply kanthi telinga elastis. Kanggo perawatan medis utawa operasi.

    Awak topeng non-dirajut lipet kanthi klip irung sing luwes.

    Masker rai polipropilena spunbonded 3-Ply kanthi telinga elastis. Kanggo perawatan medis utawa operasi.

     

    Awak topeng non-dirajut lipet kanthi klip irung sing luwes.

  • Disposable clothing-N95 (FFP2) face mask

    Topeng rai pakean-N95 (FFP2) sing bisa digunakake

    Topeng respirator KN95 minangka alternatif sing sampurna kanggo N95 / FFP2. Efisiensi filtrasi bakteri tekan 95%, bisa menehi napas gampang kanthi efisiensi filtrasi sing dhuwur. Kanthi bahan non-alergi lan non-stimulasi kanthi multi-lapisan.

    Nglindhungi irung lan tutuk saka bledug, ambu, cipratan cair, partikel, bakteri, influenza, kabut lan mblokir panyebaran tetesan, nyuda risiko kena infeksi.

  • Medical Goggles

    Kacamata Medis

    Perlindhungan mripat kacamata aman kanggo nyegah virus salivary, bledug, serbuk sari, lan liya-liyane. Desain sing luwih apik kanggo mripat, papan sing luwih gedhe, ing njero luwih nyaman. Desain anti-kabut sisi loro. Pita elastis sing bisa disetel, band sing paling dawa sing bisa disetel yaiku 33cm.

  • Non Woven Shoe Covers Handmade

    Non Woven Shoes Covers Handmade

    Tutup sepatu non tenunan sing bisa dienggo bakal njaga sepatune lan sikil sampeyan ing njebane aman saka bebaya lingkungan ing proyek kasebut.

    Overshoes non tenunan digawe saka bahan polepropilena alus. Tutup sepatu duwe rong jinis: Pabrik mesin lan gawenan tangan.

    Cocog banget kanggo industri Pangan, Kesehatan, Rumah Sakit, Laboratorium, Pabrikan, Cleanroom, Percetakan, Dokter Hewan.

  • Non Woven Anti-Skid Shoe Covers Handmade

    Non Woven Anti-Skid Shoes Covers Handmade

    Kain polipropilena kanthi tali garis-garis "NON-SKID" sing entheng. Kanthi garis elastis dawa putih ing sawijine kanggo nambah gesekan kanggo nambah resistensi selip.

    Tutup sepatu iki digawe saka gawenan tangan nganggo kain 100% Polypropylene, kanggo digunakake siji.

    Cocog kanggo industri Panganan, Kedokteran, Rumah Sakit, Laboratorium, Pabrik, Cleanroom lan Percetakan

  • Microporous Coverall with Adhesive Tape

    Coverall Mikroponik nganggo Pita Perekat

    Yen dibandhingake karo coverall microporous standar, coverall microporous with adhesive tape digunakake kanggo lingkungan sing beresiko dhuwur kayata praktik Medis lan industri penanganan limbah beracun rendah.

    Pita adesif nutupi jahitan jahitan supaya tutup ruangan bisa ketegangan hawa sing apik. Kanthi hood, pergelangan tangan elastis, pinggul lan tungkak. Kanthi zipper ing ngarep, kanthi tutup zipper.

  • Non Woven Sleeve Covers

    Tutup Lengan Non Woven

    Tutup lengen polipropilena nganggo elastis ing sisih loro kanggo keperluan umum.

    Cocog kanggo industri Panganan, Elektronika, Laboratorium, Pabrik, Cleanroom, Gardening lan Percetakan.

  • Microporous Boot Cover

    Tutup Boot Mikroponik

    Boot microporous nutupi gabungan kain non-anyaman polipropilen alus lan film mikroporous, supaya uap uap bisa uwal supaya pangguna tetep nyaman. Iki minangka alangan sing apik kanggo partikel sing basah utawa cair lan garing. Dijaga saka cairan non-beracun, rereget lan bledug.

    Tutup boot mikroporous nyedhiyakake perlindungan alas kaki sing luar biasa ing lingkungan sing sensitif banget, kalebu praktik medis, pabrik farmasi, reresik, operasi penanganan cairan non-toksik lan ruang kerja industri umum.

    Saliyane nyedhiyakake proteksi kabeh-babak, tutup mikroponik cukup nyaman dipakai sajrone jam kerja suwene.

    Duwe rong jinis: tungkak elastis utawa tungkak Dasi

  • Non Woven Shoe Covers Machine-made

    Sepatu Non-Woven Nyakup Mesin

    Tutup sepatu non tenunan sing bisa dienggo bakal njaga sepatune lan sikil sampeyan ing njebane aman saka bebaya lingkungan ing proyek kasebut.

    Overshoes non tenunan digawe saka bahan polepropilena alus. Tutup sepatu duwe rong jinis: Pabrik mesin lan gawenan tangan.

    Cocog banget kanggo industri Pangan, Kesehatan, Rumah Sakit, Laboratorium, Pabrikan, Cleanroom, Percetakan, Dokter Hewan.