jarum suntik

  • Three parts Disposable syringe

    Telung bagean jarum suntik Pakai

    Paket sterilisasi lengkap wis aman saka infeksi, keseragaman standar kualitas paling dhuwur mesthi dijamin ing kontrol kualitas lengkap lan uga sistem inspeksi sing ketat, ujung tajam jarum kanthi cara mecah unik minimalake resistensi injeksi.

    Hub plastik kanthi kode kanthi warna bisa gampang diukur. Pusat plastik transparan cocog kanggo nonton aliran getih ing punggung.

    KODE : SYG001