маска за лице

 • Облека за еднократна употреба-N95 (FFP2) маска за лице

  Облека за еднократна употреба-N95 (FFP2) маска за лице

  Маската за респиратор KN95 е совршена алтернатива на N95/FFP2.Неговата ефикасност на филтрација на бактерии достигнува 95%, може да понуди лесно дишење со висока ефикасност на филтрација.Со повеќеслојни неалергиски и нестимулирачки материјали.

  Заштитете го носот и устата од прашина, мирис, прскање со течност, честички, бактерии, грип, магла и блокирајте го ширењето на капките, намалувајќи го ризикот од инфекција.

 • Облека за еднократна употреба - 3-слојна неткаена хируршка маска за лице

  Облека за еднократна употреба - 3-слојна неткаена хируршка маска за лице

  3-слојна маска за лице со спунбонд од полипропилен со еластични јамки за уши.За медицински третман или хируршка употреба.

  Плисирано неткаено тело за маска со прилагодлив клип за нос.

  3-слојна маска за лице со спунбонд од полипропилен со еластични јамки за уши.За медицински третман или хируршка употреба.

   

  Плисирано неткаено тело за маска со прилагодлив клип за нос.

 • Цивилна маска за лице од 3 слоја, неткаен, со јамка за уши

  Цивилна маска за лице од 3 слоја, неткаен, со јамка за уши

  3-слојна маска за лице од неткаен полипропилен со вртење со еластични јамки.За цивилна, немедицинска употреба.Ако ви треба медицинска/сугинална 3-слојна маска за лице, можете да го проверите ова.

  Широко се користи во хигиена, преработка на храна, услуга за храна, чиста соба, спа за убавина, сликарство, боја на коса, лабораторија и фармацевтска индустрија.

Остави поракаКонтактирајте не