газа брис

 • Sterile Gauze Swabs with or without X-ray

  Стерилни брисеви со газа со или без рентген

  Овој производ е изработен од 100% памучна газа со ракување со посебен процес,

  без никакви нечистотии со постапка за кардирање. Мека, податлива, не-постава, не-иритирачка

  и широко се користи при хируршко работење во болници. Тие се здрави и безбедни производи за медицинска и лична употреба.

  ЕТИ стерилизација и за еднократна употреба.

  Lifeивотниот век на производот е 5 години.

  Наменска употреба:

  Стерилните брисеви со газа со рентген се наменети за чистење, хемостаза, апсорпција на крв и ексудација од рана при инвазивна операција.