изолациска наметка

  • Non Woven(PP) Isolation Gown

    Неткаен (ПП) изолациски фустан

    Оваа изолација за еднократна употреба ПП, направена од лесна ткаенина од полипропилен, неткаен материјал, ви обезбедува удобност.

    Одликувајќи се со класични еластични ленти за врат и струк, даваат добра заштита на телото. Тој нуди два вида: еластични манжетни или плетени манжетни.

    Наметките ПП изолатин се широко користени во медицината, болницата, здравството, фармацевтската индустрија, прехранбената индустрија, лабораторијата, производството и безбедноста.