kapak

 • Kapak doktori jo i endur me lidhëse

  Kapak doktori jo i endur me lidhëse

  Mbulesa e butë e kokës nga polipropileni me dy lidhëse në pjesën e pasme të kokës për përshtatje maksimale, e bërë nga polipropileni i lehtë, i paendur me spunbond (SPP) ose pëlhurë SMS.

  Kapelat e mjekut parandalojnë ndotjen e fushës së operimit nga mikroorganizmat që kanë origjinën në flokët ose skalpin e personelit.Ato gjithashtu parandalojnë që kirurgët dhe personeli të kontaminohen nga substanca potencialisht infektive.

  Ideale për ambiente të ndryshme kirurgjikale.Mund të përdoret nga kirurgë, infermierë, mjekë dhe punëtorë të tjerë të përfshirë në kujdesin e pacientëve në spitale.Posaçërisht për t'u përdorur nga kirurgët dhe personeli tjetër i sallës së operacionit.

 • Kapele jo të endura bouffant

  Kapele jo të endura bouffant

  Bërë nga kapak i butë 100% polipropileni me kapak koke jo të endur me një buzë elastike.

  Mbulesa me polipropilen i mban flokët pa papastërti, yndyrë dhe pluhur.

  Material polipropileni me frymëmarrje për përdorim maksimal gjatë gjithë ditës.

  Përdoret gjerësisht në përpunimin e ushqimit, Kirurgjinë, Infermierinë, Ekzaminimin dhe trajtimin mjekësor, Bukurinë, Pikturën, Departamentin, Dhomën e Pastrimit, Pajisjet e pastra, Elektronikën, Shërbimin e Ushqimit, Laboratorin, Prodhimin, Farmaceutikën, Aplikacionet e lehta industriale dhe Sigurinë.

 • Kapele jo të endura PP Mob

  Kapele jo të endura PP Mob

  Mbulesë koke elastike e pa endur nga polipropileni (PP) e butë me qepje të vetme ose të dyfishtë.

  Përdoret gjerësisht në Cleanroom, Elektronikë, industri ushqimore, laborator, prodhim dhe siguri.

Lë një mesazhna kontaktoni