maskë fytyre

 • Maskë për fytyrën e veshjeve të disponueshme-N95 (FFP2).

  Maskë për fytyrën e veshjeve të disponueshme-N95 (FFP2).

  Maska e respiratorit KN95 është një alternativë perfekte ndaj N95/FFP2.Efikasiteti i tij i filtrimit të baktereve arrin 95%, mund të ofrojë frymëmarrje të lehtë me efikasitet të lartë filtrimi.Me materiale shumështresore jo alergjike dhe jostimuluese.

  Mbroni hundën dhe gojën nga pluhuri, aroma, spërkatjet e lëngjeve, grimcat, bakteret, gripi, mjegulla dhe bllokoni përhapjen e pikave, zvogëloni rrezikun e infeksionit.

 • Maskë për fytyrën kirurgjikale jo të endura me veshje njëpërdorimshe me 3 shtresa

  Maskë për fytyrën kirurgjikale jo të endura me veshje njëpërdorimshe me 3 shtresa

  Maskë fytyre nga polipropileni me 3 shtresa me unaza elastike.Për trajtim mjekësor ose përdorim kirurgjik.

  Trup maskë jo e endur me plisa me kapëse hunde të rregullueshme.

  Maskë fytyre nga polipropileni me 3 shtresa me unaza elastike.Për trajtim mjekësor ose përdorim kirurgjik.

   

  Trup maskë jo e endur me plisa me kapëse hunde të rregullueshme.

 • Maskë fytyre civile jo të endura me 3 shtresa me unazë veshi

  Maskë fytyre civile jo të endura me 3 shtresa me unazë veshi

  Maskë fytyre nga polipropileni jo e endur me 3 shtresa të lidhura me fije me sythe elastike.Për përdorim civil, jo mjekësor.Nëse keni nevojë për maskë fytyre me tre shtresa mjekësore/sugjike, mund ta kontrolloni këtë.

  Përdoret gjerësisht në higjienë, përpunimin e ushqimit, shërbimin e ushqimit, dhomën e pastërtisë, spa e bukurisë, lyerjen, ngjyrosjen e flokëve, laboratorin dhe farmaceutikën.

Lë një mesazhna kontaktoni