shtupë garze

 • Sterile Gauze Swabs with or without X-ray

  Tamponët garzë sterile me ose pa rreze X

  Ky produkt është bërë nga 100% garzë pambuku me trajtimin e një procesi të veçantë,

  pa ndonjë papastërti nga procedura e kartonimit. I butë, i butë, jo rreshtues, jo irritues

  dhe përdoret gjerësisht në operacionet kirurgjikale në spitale. Ata janë produkte të shëndetshëm dhe të sigurt për përdorim të kujdesit mjekësor dhe personal.

  Sterilizimi ETO dhe për përdorim të vetëm.

  Koha e jetës së produktit është 5 vjet.

  Përdorimi i caktuar:

  Tamponët garzë sterile me rreze X janë të destinuara për pastrimin, hemostazën, thithjen e gjakut dhe nxjerrjen nga plaga në operacionin invaziv të operacionit.