3 Ply Non Woven Sipil Beureum raray sareng Earloop

Pedaran pondok:

3-Ply spunbonded non-anyaman polipropilén facemask kalayan earloops elastis. Pikeun panggunaan sipil, panggunaan non-médis. Upami anjeun peryogi médis / sugis 3 ply face mask, anjeun tiasa parios ieu.

Digunakeun sacara lega dina Kabersihan, ngolah Pangan, jasa Pangan, Kamar Kabersihan, Beauty Spa, Lukisan, Pewarna Rambut, Laboratorium sareng Farmasi.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

Warna: Bodas, Biru, Héjo

Ukuran: 17,5 x 9,5 cm

Bahan: 1 ply Polypropylene nonwoven + 1 ply Meltblown nonwoven filter + 1 ply Polypropylene nonwoven (PP + Meltblown + PP)

Efisiensi filtrasi baktéri (BFE): 95%

Kalayan earloop elastis pikeun gampang dipakena, klip irung anu tiasa disetél pikeun pas anu optimal.

Bebas serat gelas, bébas latex

Saringan tinggi pikeun panangtayungan baktéri sareng tujuan panyalindungan umum

Épéktip biaya

Paking: 50 pcs / box, 20 atanapi 40 box / karton

Detil Téknis & Émbaran Tambahan

Kode Ukuranna Spésifikasi Ngepak
FM09WE 17.5x9.5cm Bodas, Paké, Pamakéan Sipil, 3 Ply, Kalayan Earloop 50 lembar / kotak, 20 atanapi 40 kotak / kotak karton (50x20 / 50x40)
FM09BE 17.5x9.5cm Biru, Paké, Pamakéan Sipil, 3 Ply, Kalayan Earloop 50 lembar / kotak, 20 atanapi 40 kotak / kotak karton (50x20 / 50x40)
FM09GE 17.5x9.5cm Héjo, Paké, Pamakéan Sipil, 3 Ply, Kalayan Earloop 50 lembar / kotak, 20 atanapi 40 kotak / kotak karton (50x20 / 50x40)

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami