BD tés kantong

  • BD Test Pack

    BD Tés Pak

    Bowie & Dick Test Pack mangrupikeun alat anu dianggo tunggal anu diwangun ku indikator kimia bebas timah, lembar tés BD, ditempatkeun di antara kertas keropos, dibungkus ku kertas crepe, kalayan labél indikator uap dina bungkus luhur. Hal ieu digunakeun pikeun nguji panyabutan hawa sareng kinerja penetrasi uap dina daur vakum uap sterilizer.