topi

  • Non Woven PP Mob Caps

    Non Woven PP Mob Caps

    Polipropilén lemes (PP) panutup sirah anu teu dianyam elastis kalayan jahitan tunggal atanapi ganda.

    Lega dipaké dina Cleanroom, Éléktronika, Industri Pangan, Laboratorium, Manufaktur sareng Kaamanan.

  • Non Woven Bouffant Caps

    Non Woven Bouffant Caps

    Dijieunna tina lemes 100% polipropilén cap bouffant tutup sirah non-anyaman sareng ujung elastis.

    Panutup polipropilén ngajantenkeun rambut bebas tina kokotor, gajih, sareng lebu.

    Bahan polipropilén engapan pikeun kageulisan anu maksimal dianggo sadidinten.

    Seueur dianggo dina ngolah Pangan, Bedah, Perawat, Ujian Médis sareng perawatan, Beauty, Lukisan, Janitorial, Cleanroom, Peralatan bersih, Elektronika, Service Pangan, Laboratorium, Manufaktur, Farmasi, Aplikasi industri ringan sareng Kaamanan.

  • Non Woven Doctor Cap with Tie-on

    Non Woven Doctor Cap sareng Dasi-on

    Panutup sirah polipropilén lemes sareng dua dasi di tukangeun sirah pikeun pas maksimal, didamel tina cahaya, lawon spunbond polypropylene (SPP) anu henteu ditenun atanapi lawon SMS.

    Tutup dokter nyegah kontaminasi lapangan operasi tina mikroorganisme anu asalna tina rambut tanaga atanapi kulit sirah. Éta ogé nyegah ahli bedah sareng tanaga tina kacemar ku zat anu berpotensi tepa.

    Cocog pikeun sagala rupa lingkungan bedah. Tiasa dianggo ku ahli bedah, perawat, médis sareng padamel sanés anu kalebet dina perawatan pasién di rumah sakit. Husus pikeun dirancang pikeun dianggo ku ahli bedah sareng personel kamar operasi anu sanés.