Disposable Blue Vinyl Gloves Powder Free

Pedaran pondok:

Sarung vinil bubuk nawiskeun panyalindungan anu saé salami dina sababaraha kagiatan. Éta cocog pikeun dianggo pikeun aturan kabersihan anu ketat.

Digunakeun sacara lega dina pananganan katuangan, patepung ngabiayaan, pamariksaan médis sareng perawatan, gigi, kasehatan, kamar bersih, paéh rambut, manufaktur éléktronika, ékspérimén kimia sareng industri priting jsb.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur sareng manpaatna

Warna: Jelas, Biru

Bahan: Kelas tinggi poli vinil klorida (PVC)

Formulasi bébas Laté canggih, Teu aya réaksi alérgi

Henteu steril

Paking: 100 pcs / kotak dispenser, 10 kotak / karton

Ukuran: S - XL

Bubuk gratis

Ambidextrous, cuff manik sareng ujung jari lemes

Ramah anggaran

Detil Téknis & Émbaran Tambahan

1

Sarung tangan vinil didamel tina poli vinil klorida (PVC), anu ngagaduhan stabilitas kimiawi anu unggul sareng panutup anu fleksibel pikeun panangan anu mana waé. Sarung tangan vinil langkung élastis tibatan sarung pe tapi langkung awét. Sarung tangan vinil nyaéta anu nawiskeun panyalindungan anu langkung saé pikeun tugas anu résiko tinggi.

JPS ngagunakeun bahan baku anu unggul pikeun mastikeun yén sarung tangan bébas tina cacat. Sarung tangan vinil kami ngabantosan staf pikeun ngalaksanakeun tugasna kalayan lancar. Éta ogé dianggo dina pananganan katuangan, pamariksaan médis, éléktronika sareng aplikasi sanés.

JPS mangrupikeun produsen sarung tangan sareng pakean anu tiasa dipercaya anu gaduh reputasi tinggi di antara perusahaan ékspor Cina. Reputasi kami asalna tina nyayogikeun produk anu Beresih sareng aman pikeun palanggan sadunya dina industri anu béda pikeun ngabantosan aranjeunna ngagaleuh keluhan pelanggan sareng ngahontal kasuksésan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami