masker rai

  • 3 Ply Non Woven Civilian Face Mask with Earloop

    3 Ply Non Woven Sipil Beureum raray sareng Earloop

    3-Ply spunbonded non-anyaman polipropilén facemask kalayan earloops elastis. Pikeun panggunaan sipil, panggunaan non-médis. Upami anjeun peryogi médis / sugis 3 ply face mask, anjeun tiasa parios ieu.

    Digunakeun sacara lega dina Kabersihan, ngolah Pangan, jasa Pangan, Kamar Kabersihan, Beauty Spa, Lukisan, Pewarna Rambut, Laboratorium sareng Farmasi.

  • Disposable clothing-3 ply non woven surgical face mask

    Pakéan pakean-3 lapis non anyaman masker rai

    3-Ply spunbonded polipropilén masker nyanghareupan sareng earloops elastis. Pikeun perawatan médis atanapi operasi.

    Lipit awak non-anyaman topéng kalayan klip irung tiasa diatur.

    3-Ply spunbonded polipropilén masker nyanghareupan sareng earloops elastis. Pikeun perawatan médis atanapi operasi.

     

    Lipit awak non-anyaman topéng kalayan klip irung tiasa diatur.

  • Disposable clothing-N95 (FFP2) face mask

    Pakéan nyanghareupan-N95 (FFP2) topéng raray

    Masker réspirator KN95 mangrupikeun alternatif anu sampurna pikeun N95 / FFP2. Efisiensi filtrasi baktéri na ngahontal 95%, tiasa nawiskeun napas gampang kalayan épisiensi filtrasi tinggi. Kalayan bahan multi-lapisan non-alérgi sareng non-stimulasi.

    Ngajaga irung sareng sungut tina lebu, bau, percikan cair, partikel, baktéri, influenza, halimun sareng meungpeuk panyebaran titisan, ngirangan résiko inféksi.