Panutup Lengan Non Tenun

Pedaran pondok:

Kantong polipropilén nutupan kalayan duanana tungtung élastis pikeun tujuan umum.

Éta idéal pikeun industri Pangan, Éléktronika, Laboratorium, Pabrikan, Cleanroom, Gardening and Percetakan.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur sareng manpaatna

Warna: bodas, biru

Bahan: 20 - 40 g / m² polipropilén henteu ditenun

Lampu-beurat sareng hemat biaya

Ukuran: 16 ″ (40x20cm), 18 ″ (45x22cm)

Elastis Cuff

Paking: 100 pcs / kantong, 10bags / ctn (100 × 10)

Detil Téknis & Émbaran Tambahan

1

JPS mangrupikeun produsen sarung tangan sareng pakean anu tiasa dipercaya anu gaduh reputasi tinggi di antara perusahaan ékspor Cina. Reputasi kami asalna tina nyayogikeun produk anu Beresih sareng aman pikeun palanggan sadunya dina industri anu béda pikeun ngabantosan aranjeunna ngagaleuh keluhan pelanggan sareng ngahontal kasuksésan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk