Shanghai JPS Medical Co., Ltd.

rol sterilisasi

  • Sterilisasi medis Roll

    Sterilisasi medis Roll

    Roll Sterilisasi Medis minangka bahan konsumsi berkualitas tinggi sing digunakake kanggo ngemas lan nglindhungi instrumen lan pasokan medis sajrone sterilisasi.Digawe saka bahan medis sing tahan lama, ndhukung metode sterilisasi uap, etilena oksida, lan plasma.Siji sisih transparan kanggo visibilitas, dene sisih liyane ambegan kanggo sterilisasi sing efektif.Iki nampilake indikator kimia sing ngganti warna kanggo konfirmasi sterilisasi sing sukses.Gulung bisa dipotong nganti dawa apa wae lan disegel nganggo sealer panas.Digunakake kanthi akeh ing rumah sakit, klinik dental, klinik Veterinary, lan laboratorium, njamin instrumen steril lan aman kanggo digunakake, nyegah kontaminasi silang.

    · Jembaré saka 5cm nganti 60cm, dawane 100m utawa 200m

    · Bebas timbal

    · Indikator kanggo Uap, ETO lan formaldehida

    · Kertas medis penghalang mikroba standar 60GSM / 70GSM

    · Teknologi anyar saka film laminated CPP / PET