ролна за стерилизација

  • Ролна за медицинска стерилизација

    Ролна за медицинска стерилизација

    Медицински термички стерилизациони ролни

    Ролните за стерилизација се направени од хартија и филм од медицинска класа.Тие можат да се користат за стерилизација со Steam & EO Gas.Сите отпечатоци се наоѓаат надвор од областа на пакувањето за да се спречи миграција на пигментот на мастилото до производот.Индикаторите се на база на вода, нетоксични и даваат точен резултат за пареа и ЕО гас.

Остави поракаКонтактирајте не