Shanghai JPS Medical Co., Ltd.

topi

  • Non Woven Dokter Cap kalawan Dasi-on

    Non Woven Dokter Cap kalawan Dasi-on

    Panutup sirah polipropilén lemes sareng dua dasi dina tonggong sirah pikeun pas maksimal, didamel tina lawon polipropilén spunbond (SPP) nonwoven atanapi SMS anu hampang.

    Topi dokter nyegah kontaminasi lapangan operasi tina mikroorganisme anu asalna tina rambut atanapi kulit sirah personil.Éta ogé nyegah para ahli bedah sareng tanaga tina kacemar ku zat anu berpotensi tepa.

    Idéal pikeun sagala rupa lingkungan bedah.Bisa dipaké ku ahli bedah, perawat, dokter jeung pagawe sejenna aub dina perawatan sabar di rumah sakit.Husus pikeun dirancang pikeun dianggo ku ahli bedah sareng tanaga kamar operasi anu sanés.

  • Non Woven Bouffant Caps

    Non Woven Bouffant Caps

    Dijieun tina lemes 100% polypropylene bouffant cap non-anyaman panutup sirah kalayan ujung elasticated.

    Panutup polipropilén ngajaga rambut tina kokotor, gajih, sareng lebu.

    Bahan polipropilén breathable pikeun ngagem kanyamanan maksimum sapopoe.

    Loba dipaké dina ngolah Dahareun, Bedah, Kaperawatan, Ujian Médis jeung perlakuan, Beauty, Lukisan, Janitorial, Cleanroom, parabot beresih, Éléktronik, Service Dahareun, Laboratorium, Manufaktur, Farmasi, Lampu aplikasi industri jeung Kasalametan.

  • Non Woven PP Mob Caps

    Non Woven PP Mob Caps

    Lemes polipropilén(PP) non-anyaman panutup sirah elasticated kalawan stitch tunggal atawa ganda.

    Loba dipaké dina Cleanroom, Éléktronik, Industri Pangan, Laboratorium, Manufaktur sarta Kasalametan.