капа

 • Неткаен доктор капа со врзување

  Неткаен доктор капа со врзување

  Мека полипропиленска покривка за глава со две врски на задниот дел од главата за максимално вклопување, изработена од лесен, неткаен полипропиленски полипропилен (SPP) што дише.

  Докторските капачиња спречуваат контаминација на оперативното поле од микроорганизми кои потекнуваат од косата или скалпот на персоналот.Тие исто така спречуваат хирурзите и персоналот да бидат контаминирани со потенцијално заразни супстанции.

  Идеален за различни хируршки средини.Може да се користи од хирурзи, медицински сестри, лекари и други работници вклучени во грижата за пациентите во болниците.Специјално дизајниран за употреба од страна на хирурзи и друг персонал во операционата сала.

 • Неткаен Bouffant капи

  Неткаен Bouffant капи

  Направено од мека 100% полипропиленска капа со неткаен капак за глава со еластичен раб.

  Полипропиленската обвивка ја одржува косата без нечистотија, маснотии и прашина.

  Полипропиленски материјал што дише за максимална удобност носење цел ден.

  Широко се користи во преработка на храна, хирургија, медицински сестри, медицински преглед и третман, убавина, сликарство, хигиена, чиста соба, чиста опрема, електроника, сервис за храна, лабораторија, производство, фармацевтски, лесни индустриски апликации и безбедност.

 • Неткаен PP Моб капачиња

  Неткаен PP Моб капачиња

  Мек полипропилен (PP) неткаен еластичен капак за глава со единечен или двоен бод.

  Широко се користи во Cleanroom, електроника, прехранбена индустрија, лабораторија, производство и безбедност.

Остави поракаКонтактирајте не