Leave Your Message
01020304050607

Produk Panas

Produk Anyar

0102030405060708

Tentang Kami

Diadegkeun dina 2010, Shanghai JPS Médis Co., Ltd geus supplying produk dental ka konsumén ti leuwih ti 80 nagara jeung wewengkon. produk dental utama urang téh parabot dental kayaning simulasi dental, korsi-dipasang Unit dental, Unit dental portabel, compressor bébas minyak, motor nyeuseup, mesin X-ray na autoclave, jsb Urang nyadiakeun disposables dental kawas
kit implan, bibs dental, kertas krep, jsb.
CE sareng ISO13485 kami dikaluarkeun ku TUV, Jérman. Salaku mitra anu dipercaya sareng profésional di China, JPS Medical tiasa:
Nyadiakeun anjeun produk dental kalayan konsép ONE STOP SOLUTION pikeun ngahémat waktos anjeun, ngajamin kualitas, ngatur pasokan anu stabil sareng ngontrol résiko.
Fokus kana R&D pikeun terus-terusan nyangking produk anyar sareng canggih.
Bagikeun anjeun beuki loba kasempetan bisnis jeung pangalaman.
Pilih pasangan anu leres, lakukeun bisnis anu leres.
maca deui
13233g3n 659ca949ka

Tembongkeun Dagang

Want to stay up to date? Subscribe to our Newsletter!

*Name Cannot be empty!
* Enter product details such as size, color,materials etc. and other specific requirements to receive an accurate quote. Cannot be empty