• company_intr_01

RRETH NESH

Shanghai JPS Co Mjekësi, Ltd themeluar në vitin 2010, është një prodhues dhe furnizues profesional i zgjidhjeve dhe produkteve mbrojtëse, dezinfektimit dhe sterilizimit.

Certifikatat tona ISO13485 dhe CE të më shumë se 60 materialeve të konsumit mjekësor të lëshuara nga TUV të Gjermanisë.

Ne kemi një ekip të pasur R & D me përvojë, ekipin e QC dhe ekipin e shërbimit.

Produktet tona janë eksportuar në më shumë se 80 vende dhe rajone përfshirë tregun e brendshëm kinez.

Përparësitë:

1. Të fortë në R & D: ne mund të prodhojmë dhe furnizojmë produkte të personalizuara për të përmbushur kërkesat unike të klientit.

2. Cilësi e besueshme: ne ndjekim me përpikëri kërkesat e ISO13485. Ekipi ynë QC ka afro 20 vjet përvojë në prodhimin dhe furnizimin e zgjidhjeve mbrojtëse, dezinfektimit, sterilizimit dhe produkteve.

3. Çmimi i arsyeshëm: për shkak të sasisë sonë të madhe, vlerësimi ynë është gjithmonë shumë konkurrues.

4. Dorëzimi i shpejtë: ne gjithmonë mbajmë produkte të arsyeshme të rregullta për të shkurtuar kohën e dorëzimit.

5. Certifikatat tona ISO13485 dhe CE të më shumë se 60 materialeve të konsumit mjekësor të lëshuara nga TUV të Gjermanisë, të cilat mund të plotësojnë kërkesat e shumicës së kërkesave të tenderit të Qeverisë.

  • Technical advantages

    Përparësitë teknike

  • Professional and Focus

    Profesionale dhe Fokus

  •  Trusty and stable

    Të besueshëm dhe të qëndrueshëm