• company_intr_01

ЗА НАС

Шангај JPS Medical Co., Ltd. основана во 2010 година, е професионален производител и снабдувач на заштитни, дезинфекциони и решенија за стерилизација и производи.

Нашите ISO13485 и CE сертификати за повеќе од 60 медицински потрошни материјали издадени од TUV на Германија.

Имаме богат искусен тим за истражување и развој, тим за квалификации и тим за услуги.

Нашите производи се извезени во повеќе од 80 земји и региони, вклучувајќи го и кинескиот домашен пазар.

Предности:

1. Силен во R & D: можеме да произведуваме и снабдуваме кориснички производи за да ги исполниме единствените барања на клиентот.

2. Сигурен квалитет: ние строго ги следиме барањата на ISO13485. Нашиот тим за КК има близу 20 години искуство во производство и снабдување на заштитни, дезинфекциони, раствори за стерилизација и производи.

3. Разумна цена: поради нашето големо количество, нашиот понуда е секогаш многу конкурентен.

4. Брза испорака: ние секогаш чуваме разумни редовни производи за да го скратиме времето на испорака.

5. Нашите ISO13485 и CE сертификати за повеќе од 60 медицински потрошни материјали издадени од TUV од Германија, кои можат да ги исполнат барањата на повеќето барања за наддавање на Владата.

  • Technical advantages

    Технички предности

  • Professional and Focus

    Професионален и фокус

  •  Trusty and stable

    Доверлив и стабилен