• company_intr_01

TENTANG KAMI

Shanghai JPS Médis Co., Ltd. didirikeun taun 2010, mangrupikeun produsén sareng panyayogikeun panyalindungan, solusi disinféksi sareng sterilisasi sareng produk.

Sértipikat ISO13485 sareng CE kami langkung ti 60 bahan médis anu dikaluarkeun ku TUV Jérman.

Kami gaduh tim R&D anu berpengalaman, tim QC sareng tim jasa.

Produk kami parantos diékspor ka langkung ti 80 nagara sareng daérah kalebet pasar domestik Cina.

Kaunggulan:

1. Kuat di Sunda & D: urang tiasa ngahasilkeun sareng nyayogikeun produk khusus kanggo minuhan sarat unik pelanggan.

2. kualitas dipercaya: urang mastikeun nuturkeun sarat tina ISO13485. Tim QC kami ngagaduhan pangalaman caket 20 taun dina ngahasilkeun sareng nyayogikeun pelindung, pembasmian desinfeksi, solusi sterilisasi sareng produk.

3. Harga anu wajar: kusabab jumlah ageung urang, cutatan urang sok kalapa pisan.

4. pangiriman gancang: urang salawasna ngajaga produk biasa lumrah pikeun nyingget waktos pangiriman.

5. Sértipikat ISO13485 sareng CE kami langkung ti 60 bahan médis anu dikaluarkeun ku TUV Jérman, anu tiasa nyumponan sarat kaseueuran Panawaran tender tender Pamaréntah.

  • Technical advantages

    Kaunggulan téknis

  • Professional and Focus

    Profésional sareng Pokus

  •  Trusty and stable

    Percaya sareng stabil