FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naon produk utama kami pikeun produk pelindung?

JPS mangrupikeun panyadia solusi kontrol sénsip médis sareng produk panangtayungan ti sirah dugi ka jempol, sapertos headwears, masker raray, baju panangan panangan, gowns isolasi, coverall, cover sapatu, boot boot, jst.

Naon kaunggulan urang pikeun produk pelindung?

1) JPS ngagaduhan langkung ti sapuluh taun pangalaman layanan palanggan di luar negeri, sareng ngagaduhan pamahaman pinuh pikeun kabutuhan konsumén ti sadaya daérah dunya, sareng kami tiasa nyarankeun produk panyalindungan anu paling cocog pikeun kabutuhan lokal anjeun.

2) Pikeun minuhan kabutuhan konsumén luar negeri salami mangtaun-taun, perusahaan kami parantos ngumpukkeun suplai komprehensif pikeun sababaraha bahan pikeun minuhan sarat anjeun tina bahan anu béda sareng masihan bongbolongan anu pas.

3) Anu urang jual sanés ngan ukur produk, tapi ogé jasa konsultasi sareng profesionalisme, sareng ngajawab kabutuhan anjeun: urang ngartos masalah konsumén langkung saé tibatan pabrik, sareng kami langkung komprehensif sareng propésional tibatan réncang kami-kami solusi Mitra anjeun