Tentang Kami

Shanghai JPS Médis

JPS Group parantos janten produsén sareng pamasok pikeun panyawat médis sareng alat perlengkapan gigi di Cina ti saprak 2010. Perusahaan utami nyaéta:

Shanghai JPS Médis Co., Ltd.

Shanghai JPS Dental Co., Ltd.

JPS International Co., Ltd. (Hongkong)

Di Shanghai JPS Médis Co., Ltd. aya 2 pabrik sapertos dihandap:

JPS Non Woven Product Co., Ltd.

Produk Utama: baju bedah non anyaman, gaun isolasi, masker pameunteu, tutup / tutup sapatu, langsir, handapeun bantalan sareng alat non anyaman.

JPS Médis Pakéan Co., Ltd.

Kami nyayogikeun bahan médis sareng rumah sakit, produk pakai gigi sareng alat-alat gigi ka distributor nasional sareng régional kelas munggaran sareng pamaréntahan langkung ti 80 nagara. Khususna kami nyayogikeun langkung ti 100 jinis produk bedah ka Rumah Sakit, klinik gigi sareng pusat perawatan.

Sértipikat CE (TÜV) sareng ISO 13485 sayogi.

Misi JPS:

Nyayogikeun kasalametan sareng genah pikeun pasién sareng dokter kalayan kualitas luhur sareng produk anu raoseun!

Nyayogikeun pasangan kami anu paling épisién, jasa propésional sareng solusi pencegahan inféksi.

JPS, pasangan anjeun anu paling dipercaya di Cina.