Shanghai JPS Medical Co., Ltd.

Tentang Kami

Shanghai JPS Médis

JPS Group parantos janten produsén sareng supplier ngarah pikeun panyaluran médis sareng supplier peralatan dental di China ti saprak 2010. Perusahaan utama nyaéta:

Shanghai JPS Médis Co., Ltd.

Shanghai JPS Dental Co., Ltd.

JPS International Co., Ltd.(Hongkong)

Di Shanghai JPS Médis Co., Ltd. aya 2 pabrik saperti ieu di handap:

JPS Non Woven Product Co., Ltd.

Produk Utama: gaun bedah non-anyaman, gaun isolasi, topéng raray, caps/sapatu nyertakeun, drapes, handapeun Pad jeung non anyaman kit.

JPS Médis ganti baju Co., Ltd.

Urang nyadiakeun disposables médis sarta rumah sakit, produk disposable dental jeung parabot dental ka distributor nasional jeung régional kelas munggaran tur pamaréntah leuwih 80 nagara.Utamana kami nyayogikeun langkung ti 100 jinis produk bedah ka Rumah Sakit, klinik dental sareng pusat perawatan.

Sertipikat CE(TÜV) sareng ISO 13485 sayogi.

Misi JPS:

Nyadiakeun kasalametan sareng genah pikeun pasien sareng dokter kalayan produk kualitas luhur sareng nyaman!

Nyadiakeun pasangan urang efisien, jasa profésional sarta solusi pencegahan inféksi.

JPS, mitra dipercaya anjeun di Cina.