Shanghai JPS Medical Co., Ltd.

Drapes Bedah Steril Disposable

Katerangan pondok:

Kodeu: SG001
Cocog jeung sagala jinis bedah leutik, bisa dipaké babarengan jeung pakét kombinasi séjén, gampang beroperasi, nyegah inféksi cross di kamar operasi.


Rincian produk

Tag produk

Fitur sarta kauntungan

Warna: Héjo, Biru

Bahan: SMS, nyerep + PE

Sertipikat: CE, ISO13485, EN13795

Kasalametan, kanyamanan sareng breathable

Meungpeuk transmisi baktéri

Ukuran: 40x50cm, 60x60cm, 150x180cm atawa ngaropéa

Steril: EO

Bungkusan: 1 bungkus dina kantong steril

Kinerja tahan cai anu saé

Rincian Téknis & Émbaran Tambahan

Kodeu

Ukuran

Spésifikasi

Bungkusan

SD001 40 x 50 cm SMS (3 Ply) atanapi Absorbent + PE (2 Ply) Hiji bungkus dina kantong steril
SD002 60 x 60 cm SMS (3 Ply) atanapi Absorbent + PE (2 Ply) Hiji bungkus dina kantong steril
SD003 150 x 180 cm SMS (3 Ply) atanapi Absorbent + PE (2 Ply) Hiji bungkus dina kantong steril

Warna, Ukuran atanapi Gaya sanés anu henteu ditingalikeun dina bagan di luhur ogé tiasa diproduksi dumasar kana sarat khusus.

Naon mangpaat pikeun drape steril bedah disposable?

Anu kahiji nyaéta kaamanan sareng sterilisasi. The sterilization tina drape bedah disposable henteu deui ditinggalkeun nepi ka dokter atawa staf médis tapi rada teu diperlukeun salaku drape bedah téh sakali pamakéan sarta disposed of afterwards. Ieu ngandung harti yén salami drape bedah disposable dipaké sakali, euweuh kasempetan kontaminasi silang atawa nyebarkeun sagala panyakit jeung pamakéan drape disposable. Teu kedah nyimpen drape disposable ieu saatos dianggo supados sterilisasi.
Kauntungan sejenna nyaeta drapes bedah disposable ieu kirang mahal batan drape bedah dipaké deui tradisional. Ieu ngandung harti yén leuwih perhatian bisa dibayar ka hal kawas ngurus pasien tinimbang ngajaga up kalawan drapes bedah reusable mahal. Kusabab aranjeunna langkung mirah aranjeunna ogé henteu ageung rugi upami aranjeunna rusak atanapi leungit sateuacan dianggo.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami