Shanghai JPS Medical Co., Ltd.

Eo Sterilization Kimia Indikator Jalur / Kartu

Katerangan pondok:

Digunakeun pikeun nunjukkeun naha bungkusan atanapi wadahna parantos disterilisasi. The strips indikator bakal ngalaman parobahan béda dina warna nalika subjected kana prosés sterilization, bisa nunjukkeun prosés sterilization nu, nangtoskeun efek sterilization nu.


Rincian produk

Tag produk

Bahan: Kertas sareng Indikator

1. Lingkup Pamakéan: Pikeun indikasi sareng ngawaskeun pangaruh sterilisasi EO.

2. Pamakéan: Mesek off labél tina kertas tukang, nempelkeun ka pakét item atawa item sterilized sarta nempatkeun kana kamar sterilization EO. Warna labél kabukti bulao tina beureum awal sanggeus sterilization pikeun 3hours dina konsentrasi 600±50ml / l, suhu 48ºC ~ 52ºC, asor 65% ~ 80%, nunjukkeun item nu geus sterilized.

3. Catetan: labél nu ngan nunjukkeun naha item nu geus sterilized ku EO, euweuh extent sterilization sarta pangaruh ditémbongkeun.

4. Panyimpenan: dina 15ºC ~ 30ºC, 50% kalembaban relatif, jauh ti lampu, polusi jeung produk kimia bahya.

5. Validitas: 24months sanggeus ngahasilkeun.

Ngagunakeun Instruksi

Dipasang dina permukaan luar bungkusan médis, dianggo pikeun ngamankeunana sareng ngadeteksi paparan prosés sterilisasi stram. Diwangun ku hiji adhensive, backing, sarta stripes indikator kimiawi. Adhensive mangrupa agrésif, tekanan-sénsitip adhensive dirancang pikeun taat kana varitry of wraps / wraps plastik pikeun ngamankeun pak salila sterilization uap. Pita kasebut lumaku pikeun inpormasi tulisan leungeun.

Spésifikasi

Spésifikasi anu kami tawarkeun nyaéta kieu:

Barang Parobahan warna Bungkusan
strip indikator EO Beureum nepi ka héjo 250pcs / kotak, 10 kotak / karton

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami