Shanghai JPS Medical Co., Ltd.

Kartu Indikator Kimia Sterilisasi Uap Tekanan

Katerangan pondok:

Kartu Indikator Kimia Sterilisasi Tekanan Uap mangrupikeun produk anu dianggo pikeun ngawas prosés sterilisasi. Eta nyadiakeun konfirmasi visual ngaliwatan robah warna ka warna lamun kakeunaan tekanan kaayaan sterilization uap, mastikeun item minuhan standar sterilization diperlukeun. Cocog pikeun pangaturan médis, dental, sareng laboratorium, éta ngabantosan para profesional pariksa efektivitas sterilisasi, nyegah inféksi sareng kontaminasi silang. Gampang dianggo sareng dipercaya pisan, éta mangrupikeun pilihan idéal pikeun kadali kualitas dina prosés sterilisasi.

 

· Lingkup Pamakéan:Sterilisasi ngawaskeun vakum atanapi pulsation tekanan vakum sterilizer uap handapeun121ºC-134ºC, sterilizer kapindahan ka handap (desktop atawa kaset).

· Pamakéan: Tempatkeun strip indikator kimiawi di tengah bungkusan tés standar atanapi tempat anu paling teu tiasa dideukeutan pikeun uap. Kartu indikator kimiawi kudu dipak kalawan gauze atawa kertas Kraft pikeun nyegah dampness lajeng akurasi leungit.

· Pangadilan:Warna strip indikator kimiawi robah jadi hideung tina warna awal, nunjukkeun item lulus sterilization nu.

· Panyimpenan:dina 15ºC ~ 30ºC sareng kalembaban 50%, jauh tina gas korosif.


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi

Spésifikasi anu kami tawarkeun nyaéta kieu:

Barang Parobahan warna Bungkusan
Strip indikator uap Warna mimiti jadi hideung 250pcs / kotak, 10 kotak / karton

Ngagunakeun Instruksi

1. Persiapan:

Pastikeun sadaya barang anu disterilisasi leres-leres dibersihkeun sareng garing.

Teundeun barang dina bungkusan sterilisasi anu pas (contona, kantong atanapi bungkus).

2. Nempatkeun Kartu Indikator:

Selapkeun Kartu Indikator Kimia di jero bungkusan sterilisasi sareng barang-barang.

Pastikeun kartu diposisikan dina cara nu bakal pinuh kakeunaan uap salila siklus sterilization.

3. Prosés Sterilisasi:

Muatkeun bungkusan sterilisasi kana sterilisasi uap tekanan (autoclave).

Setel parameter sterilizer (waktu, suhu, tekanan) nurutkeun parentah produsén pikeun item nu keur sterilized.

Mimitian siklus sterilization.

4. Mariksa Post-Sterilisasi:

Saatos siklus sterilisasi réngsé, taliti miceun bungkusan tina sterilizer.

Ngidinan bungkusan pikeun niiskeun sateuacan nanganan.

 

5. Verifikasi Kartu Indikator:

Buka bungkusan sterilisasi sareng mariksa Kartu Indikator Kimia.

Pariksa parobahan warna dina kartu, nu confirms paparan ka kaayaan sterilization luyu. Parobahan warna husus bakal dituduhkeun dina kartu atawa parentah bungkusan.

6. Dokuméntasi jeung Panyimpenan:

Catet hasil kartu indikator dina log sterilisasi anjeun, catet tanggal, nomer bets, sareng detil anu relevan.

Simpen barang anu disterilisasi dina lingkungan anu bersih sareng garing dugi ka siap dianggo.

7. Ngarengsekeun masalah:

Upami Kartu Indikator Kimia henteu nunjukkeun parobahan warna anu dipiharep, ulah nganggo barang-barang. Reprocess aranjeunna nurutkeun tungtunan fasilitas anjeun sarta nalungtik masalah poténsial kalawan sterilizer nu.

Inti Advantages

Verifikasi Sterilisasi anu dipercaya

Nyadiakeun jelas, konfirmasi visual ngeunaan paparan suksés kaayaan sterilization uap, mastikeun item minuhan standar sterilization diperlukeun.

Kaamanan ditingkatkeun

Ngabantosan nyegah inféksi sareng kontaminasi silang ku cara pariksa efektivitas prosés sterilisasi, ngajagi pasien sareng staf.

Gampang Paké

Basajan pikeun dilebetkeun kana prosedur sterilisasi anu tos aya. Gampang disimpen dina bungkusan sterilisasi, merlukeun léngkah tambahan minimal.

Versatility

Cocog pikeun dianggo dina sababaraha setélan, kalebet lingkungan médis, dental, sareng laboratorium, nawiskeun aplikasi anu lega.

Hapus Hasilna

Parobahan warna gampang diinterpretasi, ngamungkinkeun penilaian sterilisasi gancang sareng akurat tanpa latihan khusus.

Minuhan jeung Dokuméntasi

Ngabantosan nyayogikeun syarat pangaturan sareng akreditasi pikeun ngawaskeun sterilisasi, ngadukung dokuméntasi lengkep sareng kontrol kualitas.

Éféktif ongkos

Nyadiakeun solusi anu mampu pikeun ngawaskeun prosés sterilisasi, ngabantosan ngajaga standar anu luhur tanpa biaya tambahan anu signifikan.

Kaunggulan inti ieu ngajadikeunTekanan uap Sterilization Kimia Indikator Cardalat penting pikeun mastikeun kasalametan sareng reliabilitas prosés sterilisasi dina sababaraha setélan profésional.

Aplikasi

Rumah Sakit:

·Departemén Sterilisasi Pusat: Mastikeun alat bedah sareng alat médis disterilisasi leres.

·Kamar Operasi: Verifies sterility parabot jeung alat saméméh prosedur. 

Klinik:

·Klinik Umum sareng Khusus: Dipaké pikeun ngonfirmasi sterilisasi alat anu dianggo dina sagala rupa pangobatan médis. 

Kantor Gigi:

·Praktek Dental: Mastikeun alat sareng alat dental disterilisasi sacara efektif pikeun nyegah inféksi. 

Klinik Hewan:

·Rumah Sakit sareng Klinik Pangajaran sarta Palatihan Atikan: Ngonfirmasi sterilitas alat anu dianggo dina perawatan sato sareng bedah. 

Laboratorium:

·Laboratorium Panaliti: Pariksa yén alat sareng bahan laboratorium bébas tina rereged.

·Laboratorium Farmasi: Mastikeun alat sareng wadah anu dianggo dina produksi ubar steril.

Biotéh sareng Élmu Kahirupan:

· Fasilitas Panaliti Biotéh: Ngonfirmasi sterilitas alat sareng bahan anu dianggo dina panalungtikan sareng pamekaran. 

Studio Tato sareng Piercing:

· Tato Parlors: Mastikeun jarum jeung alat anu sterilized pikeun nyegah inféksi.

· Piercing Studios: Verifies sterility pakakas piercing. 

Pelayanan Darurat:

· Paramedik sareng Responder Kahiji: Ngonfirmasi yén alat médis darurat steril sareng siap dianggo. 

Industri Pangan sareng Inuman:

· Tutuwuhan Ngolah Dahareun: Verifies yén alat ngolah jeung wadah anu sterilized pikeun ngajaga standar kabersihan. 

Lembaga atikan:

· Sakola Médis sareng Pergigian: Dipaké dina program pelatihan pikeun ngajarkeun téknik sterilisasi anu leres.

· Laboratorium Élmu: Mastikeun yén alat laboratorium pendidikan disterilisasi pikeun dianggo ku murid.

Wewengkon aplikasi anu rupa-rupa ieu nyorot kabébasan sareng pentingna Kartu Indikator Kimia Sterilisasi Tekanan Uap pikeun mastikeun sterilisasi anu efektif dina sababaraha setélan profésional.

Naon ari Steam Indicator Strip?

Strips ieu nawiskeun jaminan sterilitas tingkat pangluhurna ti indikator kimiawi sareng dianggo pikeun pariksa yén ALL parameter sterilisasi uap kritis parantos kapendak. Salaku tambahan, indikator Tipe 5 nyumponan sarat kinerja anu ketat tina standar indikator kimia ANSI / AAMI / ISO 11140-1: 2014.

Naon Dupi Strip Indikator Dipaké Pikeun Sterilisasi?

Strip indikator anu dianggo pikeun sterilisasi mangrupikeun indikator kimiawi anu dirancang pikeun ngawas sareng pariksa yén prosés sterilisasi parantos dilaksanakeun sacara efektif. Strips ieu dianggo dina sababaraha metode sterilisasi sapertos uap, étiléna oksida (ETO), panas garing, sareng sterilisasi hidrogén péroxida (plasma). Ieu mangrupikeun tujuan konci sareng kagunaan tina strip indikator ieu:

Verifikasi sterilisasi:

Strip indikator nyadiakeun konfirmasi visual yén barang geus kakeunaan kaayaan sterilization bener (misalna, suhu luyu, waktu, jeung ayana agén sterilizing). 

Pangimeutan prosés:

Éta dianggo pikeun ngawas efektivitas prosés sterilisasi, mastikeun yén kaayaan dina sterilisasi cekap pikeun ngahontal sterilisasi. 

Kontrol kualitas:

Strips ieu ngabantosan ngajaga kadali kualitas ku mastikeun yén unggal siklus sterilisasi nyumponan standar anu diperyogikeun. Ieu penting pikeun ngajaga kasalametan sareng sterilitas alat sareng alat médis. 

Patuh pangaturan:

Pamakéan strip indikator mantuan fasilitas kasehatan sasuai jeung standar pangaturan sarta akreditasi pikeun prakték sterilization, mastikeun yén maranéhna nuturkeun prakték pangalusna pikeun kontrol inféksi. 

 Penempatan dina Paket:

Strip indikator disimpen di jero bungkusan sterilisasi, kantong, atanapi baki, langsung sareng barang anu badé disterilisasi. Ieu mastikeun yén agén sterilisasi ngahontal barang sacara efektif. 

Indikator Visual:

Jalurna robih warna atanapi nunjukkeun tanda khusus nalika kakeunaan kaayaan sterilisasi anu leres. Parobahan warna ieu gampang diinterpretasi sareng masihan tanggapan langsung ngeunaan kasuksésan prosés sterilisasi. 

Nyegah kontaminasi silang:

Ku mastikeun sterilitas alat sareng bahan, strip indikator ngabantosan nyegah kontaminasi silang sareng inféksi, mastikeun kasalametan pasien sareng pangguna.

Strip indikator sterilisasi mangrupikeun alat penting pikeun pariksa sareng ngawaskeun khasiat sababaraha prosés sterilisasi, nyayogikeun kontrol kualitas anu penting, patuh pangaturan, sareng mastikeun kasalametan lingkungan médis sareng laboratorium.

Naon Prinsip Strip Indikator Sterilisasi?

Strip indikator sterilisasi dianggo pikeun ngonfirmasi yén prosés sterilisasi, sapertos autoklaf, parantos mujarab pikeun ngahontal kaayaan anu dipikabutuh pikeun ngabebaskeun barang tina mikroorganisme anu séhat. Strips ieu kalebet indikator kimiawi atanapi biologis khusus anu ngaréspon kana kaayaan fisik atanapi kimia dina lingkungan sterilisasi. Ieu mangrupikeun prinsip konci pikeun kumaha aranjeunna jalanna:

Robah Warna:Jenis strip indikator sterilisasi anu paling umum ngagunakeun pewarna kimia anu robah warna nalika kakeunaan kaayaan khusus, sapertos suhu, tekanan, sareng waktos.

·Réaksi térmokimia:Indikator ieu ngandung bahan kimia anu ngalaman parobahan warna anu katingali nalika aranjeunna ngahontal kaayaan sterilisasi ambang, biasana 121 ° C (250 ° F) salami 15 menit dina tekanan uap dina autoclave.

·Indikator prosés:Sababaraha strips, katelah indikator prosés, robah warna ka warna pikeun nandaan aranjeunna geus kakeunaan prosés sterilization tapi teu mastikeun yén prosés éta cukup pikeun ngahontal sterility. 

Klasifikasi:Numutkeun kana standar ISO 11140-1, indikator kimiawi digolongkeun kana genep jinis dumasar kana spésifisitasna sareng tujuanana: 

·Kelas 4:Indikator multi-variabel.

·Kelas 5:Ngahijikeun indikator, anu ngaréaksikeun sadaya parameter kritis.

·Kelas 6:Emulating indikator, nu nyadiakeun hasil dumasar kana parameter siklus pasti.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami