Shanghai JPS Medical Co., Ltd.

Polipropilén Microporous pilem Coverall

Katerangan pondok:

Dibandingkeun sareng coverall microporous standar, coverall microporous sareng pita napel dianggo pikeun lingkungan anu berisiko tinggi sapertos prakték Médis sareng industri penanganan limbah beracun rendah.

Pita napel nyertakeun jahitan jahitan supados mastikeun kedap hawa anu saé. Kalawan tiung, pigeulang elastis, cangkéng jeung ankles. Kalayan seleting di hareup, sareng panutup seleting.


Rincian produk

Tag produk

Fitur produk

Perlindungan anu épéktip ngalawan lebu, partikel ngabahayakeun sareng percikan cairan anu bahaya-rendah. Éta cocog pikeun panangtayungan umum dina pabrik kimia, pamrosésan kai, panyalindungan lebu batubara dina pembangkit listrik, peletakan insulasi, nyemprot bubuk sareng operasi beberesih industri minor.

Fitur sarta kauntungan

Warna: Coverall bodas kalayan pita biru

Bahan: 50 – 70 g/m² (Polypropylene + pilem Microporous)

Kalawan tiung, pigeulang elastis, cangkéng jeung ankles.

Résistansi anu saé pikeun percikan cair sareng kimia

Non-steril atanapi sterilized

Ukuran: M, L, XL, XXL, XXXL

Pita napel nutupan sakabéh bagian seams

Panutupan seleting di hareup

Tanpa atanapi nganggo panutup sapatu

Packing: 1 pc / kantong, 50 atawa 25 kantong / kotak karton (1 × 50 / 1 × 25)

Rincian Téknis & Émbaran Tambahan

1

Rincian Téknis & Émbaran Tambahan

2

Warna, Ukuran atanapi Gaya sanés anu henteu ditingalikeun dina bagan di luhur ogé tiasa diproduksi dumasar kana sarat khusus.

kinerja produk

1. Penampilan kudu minuhan indikator handap:
warna: Warna bahan baku unggal gown isolasi sarua tanpa béda warna atra
Noda: Penampilan gaun isolasi kedah garing, bersih, bébas tina kapang sareng noda
deformity: Taya adhesion, retakan, liang jeung defects séjén dina beungeut pésta isolasi
Ujung benang: Beungeutna teu tiasa gaduh benang langkung panjang tibatan 5mm
2. Tahan cai: Tekanan hidrostatik bagian konci henteu kedah langkung handap tina 1,67 KPA (17 cmH2O).
3. Résistansi kalembaban permukaan: tingkat cai sisi luar henteu kedah langkung handap tina tingkat 3.
4. Kakuatan pegatna: Kakuatan pegatna bahan dina bagian konci teu kedah kirang ti 45N.
5. Elongation dina putus: The elongation dina putus bahan dina bagian konci teu kudu kirang ti 15%.
6. Pita elastis: euweuh gap atawa kawat rusak, éta bisa rebound sanggeus manjang.

Kaunggulan produk

1. Sertifikasi CE, panyalindungan éféktif ngalawan partikel (tipe kalima panyalindungan) jeung splashing cair kawates (tipe kagenep panyalindungan)
2. Breathability, ngurangan setrés termal jeung nyieun maké leuwih nyaman
tiung elastis, cangkéng, desain ankle, gampang pikeun mindahkeun.
3. Anti statik
4. YKK seleting téh kuat jeung awét, gampang ditunda na take off, kalawan strips karét, ningkatkeun panyalindungan
5. Ieu bisa dipaké ditéang jeung alat pelindung pribadi séjén pikeun éféktif ngaronjatkeun kaamanan.

tips

Produk ieu teu tiasa dikumbah, digaringkeun, disetrika, dibersihkeun garing, disimpen sareng dianggo jauh tina seuneu sareng suhu anu luhur, sareng anu nganggo kedah ngartos data kinerja dina manual instruksi.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami