Shanghai JPS Medical Co., Ltd.

За нас

Шангај ЈПС Медицински

JPS Group е водечки производител и снабдувач на медицински производи за еднократна употреба и снабдувач на стоматолошка опрема во Кина од 2010 година. Главните компании се:

Шангај JPS Medical Co., Ltd.

Шангај JPS Dental Co., Ltd.

JPS International Co., Ltd. (Хонгконг)

Во Шангај JPS Medical Co., Ltd. има 2 фабрики како подолу:

JPS неткаен производ Co., Ltd.

Главни производи: неткаен хируршки наметка, изолационен наметка, маска за лице, капи/навлаки за чевли, завеси, подлоги и неткаен комплет.

JPS Medical Dressing Co., Ltd.

Доставуваме медицински и болнички производи за еднократна употреба, стоматолошки производи за еднократна употреба и стоматолошка опрема на првокласни национални и регионални дистрибутери и влади во над 80 земји.Посебно доставуваме повеќе од 100 видови хируршки производи за болници, стоматолошки клиники и центри за нега.

Достапни се сертификати CE (TÜV) и ISO 13485.

JPS мисија:

Обезбедете безбедност и удобност за пациентите и лекарите со висококвалитетни и удобни производи!

Обезбедете му на нашиот партнер ефикасни, професионални услуги и решенија за превенција од инфекции.

JPS, вашиот доверлив партнер во Кина.