Shanghai JPS Medical Co., Ltd.

Babagan awake dhewe

Shanghai JPS Medical

JPS Group wis dadi produsen lan panyedhiya utama kanggo panyedhiya peralatan medis lan peralatan dental ing China wiwit taun 2010. Perusahaan utama yaiku:

Shanghai JPS Medical Co., Ltd.

Shanghai JPS Dental Co., Ltd.

JPS International Co., Ltd.(Hongkong)

Ing Shanghai JPS Medical Co., Ltd. ana 2 pabrik kaya ing ngisor iki:

JPS Non Woven Product Co., Ltd.

Produk Utama: gaun bedah non woven, gaun isolasi, topeng rai, tutup/sepatu, gorden, under pad lan kit non woven.

JPS Medical Dressing Co., Ltd.

Kita nyediakake barang-barang medis lan rumah sakit, produk sing nganggo dental lan peralatan dental menyang distributor lan pemerintah nasional lan regional kelas siji liwat 80 negara.Utamane kita nyedhiyakake luwih saka 100 jinis produk bedah menyang Rumah Sakit, klinik gigi lan pusat perawatan.

Sertifikat CE(TÜV) lan ISO 13485 kasedhiya.

Misi JPS:

Nyedhiyakake safety lan penak kanggo pasien lan dokter kanthi produk sing berkualitas lan nyaman!

Nyedhiyani partner sing efisien, layanan profesional lan solusi pencegahan infeksi.

JPS, partner dipercaya ing China.