Shanghai JPS Medical Co., Ltd.

Rreth Nesh

Shanghai JPS Medical

JPS Group ka qenë një prodhues dhe furnizues kryesor për pajisjet mjekësore të disponueshme dhe furnizuesit e pajisjeve dentare në Kinë që nga viti 2010. Kompanitë kryesore janë:

Shanghai JPS Medical Co., Ltd.

Shanghai JPS Dental Co., Ltd.

JPS International Co., Ltd. (Hongkong)

Në Shanghai JPS Medical Co., Ltd. ka 2 fabrika si më poshtë:

JPS Non Woven Product Co., Ltd.

Produktet kryesore: fustan kirurgjik jo të endura, fustan izolues, maskë për fytyrën, kapele/mbulesa këpucësh, perde, nën jastëk dhe komplete jo të endura.

JPS Medical Dressing Co., Ltd.

Ne furnizojmë pajisje të disponueshme mjekësore dhe spitalore, produkte dentare të disponueshme dhe pajisje dentare për shpërndarësit e klasit të parë kombëtar dhe rajonal dhe qeveritë mbi 80 vende.Veçanërisht ne furnizojmë më shumë se 100 lloje të produkteve kirurgjikale për spitalet, klinikat dentare dhe qendrat e kujdesit.

Janë të disponueshme certifikatat CE (TÜV) dhe ISO 13485.

Misioni JPS:

Siguroni sigurinë dhe komoditetin për pacientët dhe mjekët me produkte të cilësisë së lartë dhe komode!

Ofrojmë partnerin tonë shërbime efikase, profesionale dhe zgjidhje për parandalimin e infeksionit.

JPS, partneri juaj i besueshëm në Kinë.