Instrumentet bazë mjekësore

 • Rrotull letre krevati ekzaminimi Roll kolltuku i kombinuar

  Rrotull letre krevati ekzaminimi Roll kolltuku i kombinuar

  Rrotull letre të disponueshme për divan për përdorim mjekësor
  Karakteristikat
  1. Të lehta, të buta, fleksibël, të frymëmarrjes dhe të rehatshme
  2. Parandaloni dhe izoloni pluhurin, grimcat, alkoolin, gjakun, bakteret dhe viruset nga pushtimi.
  3. Kontroll i rreptë i cilësisë standarde
  4. Madhësia janë të disponueshme sipas dëshirës tuaj
  5. Bërë nga materiale të cilësisë së lartë PP+PE
  6. me çmim konkurrues
  7. Gjëra me përvojë, shpërndarje e shpejtë, kapacitet prodhimi të qëndrueshëm

 • Letër Krepe Mjekësore

  Letër Krepe Mjekësore

  Letra e mbështjelljes së krepit është një zgjidhje e veçantë paketimi për instrumente dhe komplete më të lehta dhe mund të përdoret si mbështjellje e brendshme ose e jashtme.

  Krepi është i përshtatshëm për sterilizimin me avull, sterilizimin me oksid etilen, sterilizimin me rreze gama, sterilizimin me rrezatim ose sterilizimin me formaldehid në temperaturë të ulët dhe është zgjidhje e besueshme për parandalimin e kontaminimit të kryqëzuar me baktere.Tre ngjyrat e krepit të ofruara janë blu, jeshile dhe e bardhë dhe madhësi të ndryshme janë në dispozicion sipas kërkesës.

 • Depresor gjuhe

  Depresor gjuhe

  Një zbutës i gjuhës (nganjëherë i quajtur shpatull) është një mjet që përdoret në praktikën mjekësore për të shtypur gjuhën për të lejuar ekzaminimin e gojës dhe fytit.

 • Shiringë me tre pjesë

  Shiringë me tre pjesë

  Një paketë e plotë sterilizimi është plotësisht e sigurt nga infeksioni, uniformiteti në standardin më të lartë të cilësisë është gjithmonë i garantuar nën një kontroll të plotë të cilësisë dhe gjithashtu një sistem të rreptë inspektimi, mprehtësia e majës së gjilpërës me metodën unike të bluarjes minimizon rezistencën e injektimit.

  Qendra plastike e koduar me ngjyra e bën të lehtë identifikimin e matësit.Qendra plastike transparente është ideale për të parë rrjedhën e pasme të gjakut.

  KODI: SYG001

Lë një mesazhna kontaktoni