Основни медицински инструменти

 • Examination Bed Paper Roll Combination Couch Roll

  Испитлив ролна хартија ролна комбиниран кауч ролна

  ролна хартија за еднократна употреба за медицинска употреба
  Карактеристики
  1. Лесен, мек, флексибилен, дише и удобен
  2. Спречете и изолирајте ја инвазијата на прашина, честички, алкохол, крв, бактерии и вируси.
  3. Строга стандардна контрола на квалитетот 
  4. Големината е достапна како што сакате
  5. Направени од висококвалитетни материјали ПП + ЈП
  6. со конкурентна цена 
  7. Искусни работи, брза испорака, стабилен капацитет за производство

 • Medical Crepe Paper

  Медицинска крепе хартија

  Хартија за завиткување креп е особено решение за пакување за полесни инструменти и гарнитури и може да се користи како внатрешно или надворешно завиткување.

  Крепот е погоден за стерилизација на пареа, стерилизација со етилен оксид, стерилизација со гама зраци, стерилизација со зрачење или стерилизација на формалдехид на ниска температура и е сигурно решение за спречување вкрстена контаминација со бактерии. Три бои на понудени крепи се сина, зелена и бела и различни големини се достапни на барање.

 • Tongue depressor

  Депресор на јазик

  Депресор за јазик (понекогаш наречен шпатула) е алатка што се користи во медицинската пракса за депресија на јазикот за да се овозможи преглед на устата и грлото.

 • Three parts Disposable syringe

  Три дела шприц за еднократна употреба

  Комплетен пакет за стерилизација е целосно безбеден од инфекција, униформноста во највисок стандард за квалитет е секогаш загарантирана под целосна контрола на квалитетот и исто така строг систем за проверка, острината на врвот на иглата со уникатен метод на мелење ја намалува отпорноста на инјектирање.

  Пластичен центар за шифрирање во боја го олеснува идентификувањето на мерачот. Транспарентен пластичен центар е идеален за следење на протокот на крв во крвта.

  КОД SYG001