Veshje kirurgjikale

 • Veshje standarde kirurgjikale SMS

  Veshje standarde kirurgjikale SMS

  Veshjet standarde kirurgjikale SMS kanë mbivendosje të dyfishtë për të plotësuar mbulimin e kirurgut dhe mund të ofrojnë mbrojtje nga sëmundjet infektive.

  Ky lloj fustani kirurgjik vjen me velcro në pjesën e pasme të qafës, manshetë të thurur dhe lidhje të forta në bel.

 • Veshje kirurgjikale e përforcuar SMS

  Veshje kirurgjikale e përforcuar SMS

  Fustanet kirurgjikale të përforcuara me SMS kanë mbivendosje të dyfishtë për të plotësuar mbulimin e kirurgut dhe mund të ofrojnë mbrojtje nga sëmundjet infektive.

  Ky lloj fustani kirurgjik vjen me përforcim në pjesën e poshtme të krahut dhe gjoksit, velcro në pjesën e pasme të qafës, manshetë të thurur dhe lidhje të forta në bel.

  E bërë nga materiali jo i endur i cili është i qëndrueshëm, rezistent ndaj lotit, i papërshkueshëm nga uji, jo toksik, pa erë dhe me peshë të lehtë, është i rehatshëm dhe i butë për t'u veshur, si një ndjesi pëlhure.

  Veshja kirurgjikale e përforcuar SMS është ideale për mjedise me rrezik të lartë ose kirurgjikale si ICU dhe OR.Kështu, është e sigurt si për pacientin ashtu edhe për kirurgun.

Lë një mesazhna kontaktoni