doreza e provimit nitrili

 • Doreza të rehatshme nitrile pluhur të përdorura gjerësisht në industri

  Doreza të rehatshme nitrile pluhur të përdorura gjerësisht në industri

  Kodi: PNG001

  DORASHAT NITRILE janë kompromisi perfekt midis lateksit dhe vinylit.Nitrili është bërë nga një përbërës i sigurt ndaj alergjive që ndihet shumë si latex, por është shumë më i fortë, kushton më pak dhe është më i rehatshëm për t'u veshur.Nitrili është i përsosur për aplikime të vështira, veçanërisht për pastrimin dhe larjen e enëve.

  Dorezat nitrili pa pluhur janë më të përshtatshme për kërkesa të larta mjedisore.Për shembull, mjedisi kërkohet që të mos ketë grimca të vogla ose të vogla si pluhuri.Përveç kësaj, dorezat e nitrilit pa pluhur nuk do të marrin pluhur niseshte misri të kategorisë ushqimore në duart e tyre pas heqjes, kështu që ato nuk do të njollosin veshjet e tjera të punës ose objektet.

  Dorezat e nitrilit përdoren gjerësisht në industri të tilla si spitale, klinika dentare, punë shtëpiake, elektronike, biologjike, kimikate, farmaceutikë, akuakulturë, qelq, ushqim dhe mbrojtje të fabrikave dhe kërkime shkencore.

 • Dorezat nitrile pluhur pa pagesë, të dobishme në industrinë ushqimore dhe qumështore

  Dorezat nitrile pluhur pa pagesë, të dobishme në industrinë ushqimore dhe qumështore

  Kodi: NGPF001

  DORASHAT NITRILE janë kompromisi perfekt midis lateksit dhe vinylit.Nitrili është bërë nga një përbërës i sigurt ndaj alergjive që ndihet shumë si latex, por është shumë më i fortë, kushton më pak dhe është më i rehatshëm për t'u veshur.

  Dorezat e nitrilit prodhohen duke përdorur lateks sintetik, nuk përmbajnë proteina latex dhe janë më rezistente ndaj shpimit sesa goma natyrale.Dorezat e nitrilit pa pluhur janë antistatike në sjellje, rezistente ndaj tretësve, pa erë dhe për rrjedhojë të dobishme në industrinë ushqimore dhe të qumështit.

  Dorezat e nitrilit pluhur prodhohen me një pluhur niseshte misri të kategorisë ushqimore, duke e bërë më të lehtë marrjen ose fikjen e tyre.

  Dorezat e nitrilit përdoren gjerësisht në industri të tilla si spitale, klinika dentare, punë shtëpiake, elektronike, biologjike, kimikate, farmaceutikë, akuakulturë, qelq, ushqim dhe mbrojtje të fabrikave dhe kërkime shkencore.

Lë një mesazhna kontaktoni