нитрилна ракавица за испитување

 • Удобни нитрилни ракавици во прав широко користени во индустриите

  Удобни нитрилни ракавици во прав широко користени во индустриите

  Код: PNG001

  НИТРИЛНИТЕ РАКАВИЦИ се совршен компромис помеѓу латекс и винил.Нитрилот е направен од соединение безбедно за алергии, кое многу личи на латекс, но е многу посилно, чини помалку и е поудобно за носење.Нитрилот е совршен за тешки апликации, особено за чистење и миење садови.

  Нитрилните ракавици без прашок се посоодветни за високи еколошки барања.На пример, од околината се бара да нема мали или ситни честички како прав.Освен тоа, нитрилните ракавици без прашок нема да добијат прашок од пченкарен скроб на рацете по полетувањето, така што нема да дамкаат друга работна облека или предмети.

  Нитрилните ракавици се широко користени во индустриите како што се болниците, стоматолошките клиники, домашната работа, електрониката, биолошките, хемикалиите, фармацевтските производи, аквакултурата, стаклото, храната и друга заштита на фабриките и научните истражувања.

 • Нитрилни ракавици во прав бесплатно корисни во прехранбената и млечната индустрија

  Нитрилни ракавици во прав бесплатно корисни во прехранбената и млечната индустрија

  Код: NGPF001

  НИТРИЛНИТЕ РАКАВИЦИ се совршен компромис помеѓу латекс и винил.Нитрилот е направен од соединение безбедно за алергии, кое многу личи на латекс, но е многу посилно, чини помалку и е поудобно за носење.

  Нитрилните ракавици се произведуваат со синтетички латекс, не содржат латекс протеини и се поотпорни на пробивање од природната гума.Нитрилни ракавици без прашок се антистатички по однесување, се добри отпорни на растворувачи, без мирис и затоа се корисни во прехранбената и млечната индустрија.

  Нитрилните ракавици во прав се произведуваат со прашок од пченкарен скроб за храна, што го олеснува нивното вадење или исклучување.

  Нитрилните ракавици се широко користени во индустриите како што се болниците, стоматолошките клиники, домашната работа, електрониката, биолошките, хемикалиите, фармацевтските производи, аквакултурата, стаклото, храната и друга заштита на фабриките и научните истражувања.

Остави поракаКонтактирајте не