Shanghai JPS Medical Co., Ltd.

Хируршки наметка

 • Стандардна СМС хируршка наметка

  Стандардна СМС хируршка наметка

  Стандардните хируршки наметки со СМС имаат двојно преклопување за да го комплетираат опфатот на хирургот и можат да обезбедат заштита од заразни болести.

  Овој вид хируршки наметка доаѓа со велкро на задниот дел од вратот, плетена манжетна и силни врски на половината.

 • Засилена СМС хируршка наметка

  Засилена СМС хируршка наметка

  Засилените СМС хируршки наметки имаат двојно преклопување на грбот за да го комплетираат опфатот на хирургот и можат да обезбедат заштита од заразни болести.

  Овој вид хируршки наметка доаѓа со засилување на долниот дел на раката и градите, велкро на задниот дел од вратот, плетена манжетна и силни врски на половината.

  Направен од неткаен материјал кој е издржлив, отпорен на кинење, водоотпорен, нетоксичен, без мирис и лесен, тој е удобен и мек за носење, како чувство на ткаенина.

  Засилената СМС хируршка наметка е идеална за високоризични или хируршки опкружувања како што се ICU и OR.Така, тоа е безбедно и за пациентот и за хирургот.