dorezë vinili

 • Doreza vinyl blu të disponueshme me pluhur të lehtë

  Doreza vinyl blu të disponueshme me pluhur të lehtë

  Kodi: VGLP001

  Dorezat vinyl pluhur ofrojnë mbrojtje fantastike gjatë një sërë aktivitetesh.Është ideal për t'u përdorur për rregulla të rrepta të higjienës.

  Dorezat vinyl pluhur kanë të shtuar niseshte misri, gjë që e bën më të lehtë për t'u veshur, veçanërisht në vende të ngarkuara dhe mund të parandalojë që dorezat të ngjiten së bashku.Kur dorezat me pluhur mbahen për një periudhë të gjatë kohore, pluhuri mund të ngjitet në lëkurën e përdoruesit dhe të shkaktojë ndjeshmëri ose alergji.

  Dorezat vinyl pluhur zakonisht përmbajnë pluhur niseshte misri i cili shtohet si një agjent dhurues.Pluhuri thith grimcat e lateksit dhe sillet si një bartës, i cili predispozon ndaj alergjive.

  Përdoret gjerësisht në industrinë ushqimore, ekzaminimin mjekësor, dentar, kujdes shëndetësor, dhomë të pastër, laborator, bukuri (lyer flokësh), farmaceutikë, gaz, larjen e makinave dhe riparimin e makinerive.

 • Doreza njëpërdorimshe blu me pluhur pa përdorim, përdoret gjerësisht në shumë dosje

  Doreza njëpërdorimshe blu me pluhur pa përdorim, përdoret gjerësisht në shumë dosje

  Kodi: VGPF001

  Dorezat vinyl pluhur ofrojnë mbrojtje fantastike gjatë një sërë aktivitetesh.Është ideal për t'u përdorur për rregulla të rrepta të higjienës.

  Përdoret gjerësisht në trajtimin e ushqimit, përpunimin e takimeve, ekzaminimin mjekësor dhe trajtimin, dentar, kujdes shëndetësor, dhomë të pastër, lyerje flokësh, prodhim elektronik, eksperimente kimike dhe industri printimi etj. Ato janë efektive në mbrojtjen kundër substancave vajore, acideve, emulsioneve dhe të tjera lëngje dhe shërbehet mirë në përgatitjen e ushqimit ku kontaminimi i kryqëzuar duhet të mbahet në minimum.

Lë një mesazhna kontaktoni