Shanghai JPS Medical Co., Ltd.

Klamben bedah

  • Spons Lap Steril Bedah Penyerap

    Spons Lap Steril Bedah Penyerap

    100% katun kasa lap spons bedah

    Swab gauze dilipat kabeh nganggo mesin.Benang katun 100% murni mesthekake produk alus lan manut.Penyerapan sing unggul ndadekake bantalan sampurna kanggo nyerep getih apa wae eksudat.Sesuai karo syarat pelanggan, kita bisa ngasilake macem-macem bantalan, kayata lempitan lan mbukak, kanthi sinar x lan non x-ray. Spons Lap sampurna kanggo operasi.

  • Warna Kulit Perban Elastis Tinggi

    Warna Kulit Perban Elastis Tinggi

    Bandage elastis poliester digawe saka benang poliester lan karet.selvaged karo ends tetep, nduweni elastisitas permanen.

    Kanggo perawatan, sawise-care lan Nyegah saka ambalan saka karya lan olahraga ciloko, sawise-care saka vena varicose karusakan lan operasi uga kanggo therapy saka vena insufficiency.

  • Kapas Penyerap

    Kapas Penyerap

    100% katun murni, absorbency dhuwur.Kapas Penyerap yaiku katun mentah sing wis disisir kanggo mbusak rereged lan banjur diputih.
    Tekstur saka katun wool umume banget silky lan alus amarga khusus kakehan carding Processing.Katun wool wis bleached karo suhu dhuwur lan dhuwur meksa dening oksigen murni, dadi free saka neps, rwaning Nihan lan wiji, lan bisa kurban ing absorbency dhuwur, ora iritasi.

    digunakake: Wulu katun bisa digunakake utawa diproses ing macem-macem, kanggo nggawe bal katun, bandage katun, pad katun medis
    lan liya-liyane, uga bisa digunakake kanggo ngemas tatu lan ing tugas bedhah liyane sawise sterilisasi.Iku cocok kanggo reresik lan swabbing wounds, kanggo aplikasi kosmetik.Ekonomis lan trep kanggo Clinic, Dental, Nursing Homes lan Rumah Sakit.

  • Pucuk kapas

    Pucuk kapas

    Cotton Bud apik minangka dandanan utawa remover polish amarga swab kapas nganggo biodegradable.Lan amarga tips kasebut digawe nganggo 100% Katun, dheweke luwih alus lan bebas pestisida, mula lembut lan aman kanggo digunakake ing bayi lan kulit sing paling sensitif.

  • Bola Kapas penyerap medis

    Bola Kapas penyerap medis

    Bola katun minangka wangun bal saka serat katun penyerap medis 100% alus.Liwat mesin mlaku, ikrar katun diproses dadi bal, ora longgar, kanthi penyerapan sing apik, alus, lan ora iritasi.Bola kapas duwe macem-macem kegunaan ing bidang medis kalebu ngresiki tatu nganggo hidrogen peroksida utawa yodium, nglamar salep topikal kayata salep lan krim, lan mungkasi getih sawise dijupuk.Prosedur bedhah uga mbutuhake panggunaane kanggo nyedhot getih internal lan digunakake kanggo nutupi tatu sadurunge dibalut.

  • Perban Kasa

    Perban Kasa

    Bandage gauze digawe saka benang katun 100% murni, liwat suhu dhuwur lan tekanan degreased lan bleached, siap-Cut, absorbency unggul.Soft, Breathable lan nyaman.Gulungan bandage minangka produk sing dibutuhake kanggo rumah sakit lan kulawarga.

  • Swab Kasa Steril nganggo utawa tanpa sinar X

    Swab Kasa Steril nganggo utawa tanpa sinar X

    Produk iki digawe saka 100% katun kasa kanthi penanganan proses khusus,

    tanpa impurities dening prosedur carding.Lembut, lentur, ora lining, ora iritasi

    lan akeh digunakake ing operasi bedhah ing rumah sakit .Padha produk sehat lan aman kanggo nggunakake medical lan pribadi care.

    sterilisasi ETO lan kanggo panggunaan siji.

    Umur produk yaiku 5 taun.

    Panggunaan sing dikarepake:

    Swab gauze steril kanthi sinar-x dimaksudake kanggo ngresiki, hemostasis, nyerep getih lan eksudasi saka tatu ing operasi invasif operasi.