прекривка за брада

  • Навлаки за брада од полипропилен (неткаен).

    Навлаки за брада од полипропилен (неткаен).

    Навлаката за брада за еднократна употреба е изработена од мек неткаен со еластични рабови што ги покриваат устата и брадата.

    Оваа прекривка за брада има 2 типа: единечна и двојна еластична.

    Широко се користи во хигиена, храна, чистота, лабораторија, фармацевтска и безбедност.

Остави поракаКонтактирајте не