sapu kasa

  • Sterile Gauze Swabs with or without X-ray

    Swabs Kasa steril nganggo atanapi henteu nganggo sinar-X

    Produk ieu didamel tina 100% katun kasa sareng penanganan prosés khusus,

    tanpa kokotor ku prosedur carding. Lemes, pliable, non-lining, teu ngambek

    sareng éta seueur dianggo dina operasi bedah di rumah sakit .Merupakan produk anu séhat sareng aman pikeun panggunaan médis sareng perawatan pribadi.

    Sterilisasi ETO sareng kanggo hiji dianggo.

    Waktos hirup produk 5 taun.

    Pamakean anu dihaja:

    Gosok kasa kasa steril nganggo sinar-x dimaksudkeun pikeun ngabersihkeun, héstasis, nyerep getih sareng éksudasi tina tatu nalika operasi invasi.