kain kasa

  • Sterile Gauze Swabs with or without X-ray

    Swab Gauze Steril nganggo utawa tanpa sinar-X

    Produk iki digawe saka kasa katun 100% kanthi proses khusus,

    tanpa rereget kanthi prosedur karding. Alus, pliable, non-lapisan, ora nesu

    lan umume digunakake ing operasi bedah ing rumah sakit. Iki minangka produk sing sehat lan aman kanggo perawatan medis lan perawatan pribadi.

    Sterilisasi ETO lan kanggo nggunakake siji.

    Wektu urip produk kasebut 5 taun.

    Tujuan sing dienggo:

    Sapukan kasa steril kanthi sinar-x ditrapake kanggo ngresiki, hemostasis, nyedhot getih lan eksudasi saka tatu nalika operasi invasif operasi.